Fruitzuurpeeling

Wat is een fruitzuurpeeling?
Een fruitzuurpeeling is een behandeling waar door middel van zuren de dode huidcellen van de huid worden verwijderd. De peeling lost de substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen, hierbij wordt de ruwe buitenste cellaag verwijderd zodat nieuwe onderliggende cellen aan de oppervlakte komen.  
 
Wat is het effect?
Behandeling met fruitzuren geeft een algemeen betere huidstructuur. De peeling stimuleert de huidvernieuwing waardoor de huid gladder, gezonder en steviger zal worden. Hierbij zullen huidproblemen dan ook minder zichtbaar worden.
  
Voor wie is deze behandeling geschikt? 
Voor personen die huidverbetering belangrijk vinden en momenteel niet tevreden zijn met de conditie van hun huid.
 
Indicaties:
Hyperpigmentatie
Acne
fijne lijntjes en rimpels
Gedehydrateerde huid
Verdikte hoornlaag
Grove poriën
Grauwe huid 
 
Een eenmalige behandeling kan zeker toegepast worden. Voor een optimaal resultaat wordt er aangeraden om een kuur te ondergaan.
Het resultaat van de peeling zal zich elke behandeling gaan opbouwen waardoor het resultaat steeds beter en intensiever wordt.
 
Kosten per behandeling €65,00
Kuurverband van 4 behandelingen €208,00 inclusief een thuisverzorgingskit t.w.v. €47,50

Fruitzuurpeeling in combinatie met microneedling

Fruitzuurpeelingen en microneedling zijn goed te combineren in één behandeling. Door deze combinatie wordt er intensiever op de huid gewerkt doordat er zowel ‘microverwondingen’ als dode huidcellen verwijderd worden. De combinatie van deze twee behandelingen zijn niet voor elke huid geschikt en kunnen beoordeeld worden tijdens een intakegesprek.  

Kosten per behandeling €80,00
Kuurverband van 4 behandelingen €256,00 inclusief een thuisverzorgingskit t.w.v. €47,50