Microneedling 

Wat is microneedling?
Met een speciaal ontwikkelde pen worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt. Deze pen bevat minuscule naaldjes waarmee microverwondingen gemaakt worden waardoor de huid zich op diepliggend niveau zal gaan herstellen en vernieuwen.
 
Wat is het effect?
Doordat er minuscule wondjes gemaakt worden in de huidlagen wordt het natuurlijke wondgenezingsproces geactiveerd. Hierbij komen direct groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Fijne lijntjes, rimpels en acnelittekens ontstaan door een tekort aan onderliggende elastine en collagene vezels. Microneedling stimuleert de aanmaak hiervan waardoor onderliggende huidlagen opgevuld worden met nieuw collageen en elastine.
 
Resultaat van de behandeling:
De huidconditie zal verbeteren waarbij de huid weerbaarder, veerkrachtiger en egaler van kleur zal worden. Littekens worden minder zichtbaar en kunnen vaak zelfs helemaal verdwijnen. Afhankelijk van het gewenste effect zullen er voor een optimaal resultaat meerdere behandelingen nodig zijn.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling wordt toegepast bij een aantal huidaandoeningen en afwijkingen in de huidstructuur. 

Indicaties:
Fijne lijntjes en rimpels
Hyperpigmentatie
Acne 
Littekens
Couperose
Grove poriën of grove huidstructuur
Vertraagde doorbloeding 

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.
Kosten per behandeling €75,00
Kuurverband van 4 behandelingen €240,00 inclusief thuisverzorgingskit t.w.v. €47,50

Microneedling in combinatie met fruitzuurpeelingen

Microneedling en fruitzuurpeelingen zijn goed te combineren in één behandeling. Door deze combinatie wordt er intensiever op de huid gewerkt doordat er zowel ‘microverwondingen’ als dode huidcellen verwijderd worden. De combinatie van deze twee behandelingen is niet voor elke huid geschikt en kan beoordeeld worden tijdens een intakegesprek.  

Kosten per behandeling €80,00
Kuurverband van 4 behandelingen €256,00 inclusief een thuisverzorgingskit t.w.v. €47,50