Wimperextensions

Altijd al prachtige, lange wimpers willen hebben?
Dan zijn wimperextensions iets voor u!
 

Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Uw ogen zullen met zulke lange, volle wimpers veel groter lijken en versterken daarmee uw uitstraling.
 
De losse wimperhaartjes worden een voor een verbonden met uw eigen wimpers. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De dikte, krul en lengte van de wimpers worden in overleg met u bepaald en zullen hierbij een natuurlijk effect creëren.

Lash Volume Lift

 Heeft u liever natuurlijke wimpers?
Dan is de Lash Volume Lift dé oplossing voor u!


Bij deze behandeling worden de eigen wimpers gekruld zonder daarbij gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Ook hierdoor lijken uw ogen groter en uw eigen wimpers langer te zijn geworden. Hierbij blijft echter de meer natuurlijke uitstraling behouden.

Er wordt gebruik gemaakt van siliconen pads waarmee de wimper vanaf de wortel wordt gelift. De krul in uw wimper blijft hierbij 6 tot 9 weken behouden.

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows!


Net als bij het verven met gewone wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.